Natuurlijk,  vóór uw gezondheid
    

Homeopathie - de behandeling

Tijdens elk consult van jouw behandeling neem ik ruim de tijd voor je. Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. In dit consult zal ik allereerst vragen waarvoor je komt en waarmee en voor welke klachten je graag geholpen wordt. Jouw persoonlijke verhaal en ervaring staan centraal. Daar zal ik naar vragen en de tijd voor nemen. Daarnaast is het van belang dat je me verteld sinds wanneer je de klachten hebt, hoe je de klachten ervaart, welke eventuele andere klachten je hebt of hebt gehad en welke medicatie je hiervoor (hebt) gebruikt. Ook de ziektes die in de familielijn voorkomen zijn voor mij van belang om tot de keuze van het meest passende geneesmiddel te komen.

Na een aantal weken, ongeveer 4 tot 6, kom je terug voor een vervolgconsult. Dit consult duurt ongeveer een uur. In dit consult hoor ik graag hoe het met je is gegaan en welke veranderingen of reacties je hebt opgemerkt tijdens de inname van het geneesmiddel. Ook in dit consult neem ik de tijd om te horen hoe het met jou gaat. Op basis van dit consult bepaal ik de voortgang van het huidige middel of zal ik een keuze maken voor een ander geneesmiddel.

Tussentijds contact zal er ook zijn waar nodig en ook door mij aangegeven worden. 

Bij de homeopathische behandeling is het van belang dat jouw energie, jouw levenskracht, weer gaat stromen, je lekkerder in je vel gaat zitten en je klachten minderen/herstellen. En dit zal stap voor stap gaan, afhankelijk van de ernst of soort klachten. Klachten die al langer aanwezig zijn zullen ook in de behandeling meer tijd nodig hebben om zich te herstellen.

Het homeopathische geneesmiddel brengt je in balans, jouw zelf herstellend vermogen wordt aangesproken... 

- Om te laten stromen wat al aanwezig is -

* Homeopathie kan heel goed naar reguliere medicatie gebruikt worden. Reguliere medicatie wordt doorgaan minder nodig of soms zelfs uiteindelijk overbodig. Overleg hiervoor altijd met je behandeld arts over de mogelijkheid om het medicijngebruik te minderen. 

 
 
 
E-mailen
Bellen